Update NBF App

Update NBF app. Maart 2020

Update
De NBF-app is te gebruiken door Android smartphones en Apple smartphones. Naast de lidmaatschapspas vinden leden ook alle scores die op dat moment bij de NBF bekend zijn in de app. Het overzicht van die scores is steeds meer up-to-date, omdat meer en meer verenigingen en toernooiorganisatoren gebruik maken van de NBF-toernooimodule. Daarnaast beschikt de app over het laatste nieuws van onze website http://nbf.bowlen.nl.
De functionaliteit om scores handmatig bij te houden is uit de app verdwenen. Deze functionaliteit werkte niet altijd even goed en er zijn in de praktijk vele andere apps die dezelfde functie hebben. Om die reden hebben we besloten die functionaliteit uit de app te verwijderen.
Informeren
We vragen jullie als vereniging om alle aangesloten te leden te informeren over deze update. Hiervoor kunt u de tekst op onze website gebruiken. Klik hier voor de link. De video die in het artikel is gebruikt, vindt u hier. We stellen het zeer op prijs als jullie deze informatie willen delen.

Inloggen MijnNBF
We krijgen op het bondsbureau regelmatig vragen over het inloggen in MijnNBF. Te vaak kennen leden MijnNBF nog niet, zijn ze hun wachtwoord vergeten of weten ze zelfs hun lidnummer niet. Wij helpen die leden graag, maar willen u er ook graag op wijzen dat u vanuit de ledenadministratie uw eigen leden hier ook bij kunt ondersteunen. Het kan dus geen kwaad de leden van jullie vereniging ook meteen te informeren over MijnNBF. Om te ondersteunen bij het inloggen vindt u in de bijlage een korte handleiding. We hopen daarmee de meeste vragen te voorkomen en het gebruik van MijnNBF en de NBF-app te stimuleren.

Dienstverlening
Is jullie vereniging geïnteresseerd in onze online diensten, zoals de huisleaguemodule, de toernooimodule en de inschrijfmodule? Neem dan contact met ons op. De diensten verlichten het werk voor jullie vrijwilligers en zorgen o.a. voor een snelle verwerking van alle scores. Die vinden de leden dan weer snel terug in de NBF-app.
Alvast bedankt voor jullie medewerking en de verspreiding van bovenstaande. Zoals gezegd: het zijn moeilijke tijden voor ons allemaal. We hopen in de eerste plaats dat iedereen in goede gezondheid blijft en dat we met elkaar dit virus z.s.m. achter ons kunnen laten. Houdt de komende periode onze website in de gaten voor updates met betrekking tot het coronavirus. Voorlopig kunnen echter we niet meer doen dan de autoriteiten volgen en de ontwikkelingen afwachten. We wensen jullie daar ook sterkte bij.

Met vriendelijke groet,
Nederlandse Bowling Federatie

Edwin van Delden
Bureaumanager