Mijn NBF

“Mijn NBF” is een stukje website, op de site van de NBF, waarop u uw bowlingprestaties over de afgelopen jaren kunt zien. U vindt hier ook de persoonlijke gegevens waarmee u bij de NBF bekend bent en die u zelf aan kunt passen. Ook de bekende bowlingpas kunt u hier downloaden en op uw telefoon plaatsen.

Hoe komt u op dat speciale eigen stukje website?

U gaat naar de NBF-website (nbf.bowlen.nl). Aan de rechterkant ziet u een rijtje blauwe balken. Op de onderste balk staat Inloggen MIJN NBF. Als u hierop drukt komt u in een toegangsscherm. Hier vult u uw NBF-lidnummer en uw wachtwoord in. U komt dan in uw eigen stukje website.

Als u uw NBF-lidnummer niet meer weet kunt u dat altijd even vragen aan de secretaris van de BVS via secretaris@bvsspijkenisse.nl . Als u uw wachtwoord niet meer weet kunt u ook dat laten resetten door de secretaris. Het nieuwe wachtwoord wordt dan, door de NBF, aan u doorgemaild. Schrijf het dan even ergens op waar u het terug kunt vinden, want elke week vragen om een reset is wel veel werk voor de secretaris. Het is dus ook zaak dat uw e-mailadres goed is vermeld. Wijzigingen in al uw andere persoonlijke gegevens kunt u nu zelf verwerken. De BVS krijgt van iedere wijziging in uw gegevens ook een mail van de NBF. Enkele gegevens kunt u niet aanpassen dat zijn: het lidnummer, uw bowlinggemiddelde en uw geboortedatum. Aan het einde van uw bezoek logt u uit en kunt u de NBF-website verlaten.

Heeft u vragen, vraag ze even aan het leaguebestuur of Hans Kosmeijer.