13e Spijkenisse Open

Inschrijving 13e Spijkenisse Open geopend

Dit bowlingseizoen met Pinksteren, op 31 mei en 1 juni 2020, is het weer tijd voor het Spijkenisse Open. Het toernooi is ten opzichte van de vorige jaren gewijzigd. Het is namelijk geen dubbel toernooi meer, maar een single toernooi. Wel blijft er natuurlijk de mogelijkheid om met een zelfgekozen persoon op de baan te staan. Ook is de finale op de schop gegaan. Deze bestaat nu uit 3 rondes i.p.v. 1 standaard finale ronde. Voor meer informatie kunt u terecht op deze site en op onze facebook pagina (Spijkenisse Open 2020).

Inschrijven kunt u via de onderstaande link of u kunt mailen naar Spijkenisse.Open@gmail.com. Als u de mail gebruikt om in te schrijven moet u uw pasnummer, uw pasgemiddelde, uw naam, woonplaats (voor bepalen afstand) en de 3 series waaraan u de voorkeur geeft vermelden. Wij hopen u in het pinksterweekend te zien en dan maken we er met zijn allen een leuke editie van dit vernieuwde Spijkenisse Open van!

Bij inschrijving (per mail) gaat u ermee akkoord dat uw naam gebruikt mag worden bij het publiceren van inschrijflijsten en scores op de Facebookpagina Spijkenisse Open 2020.

Flyer

Inschrijfformulier

Met vriendelijke groet,

Giovanni en Ronald Rotmans