🏁 Spike-City Grand Prix: Einduitslag 🏁

De tweede editie van de Spike-City Grand Prix zit erop en het was weer een geslaagde editie, met spannende wedstrijden en lachende gezichten. De scores lagen erg hoog en dus lag de cut bij zowel de mannen (1246) en dames (1180) erg hoog. De spelers die de cut wisten te halen mochten zich opmaken voor nogmaals 4 games.

Eindstand Voorronde Dames

Eindstand Voorronde Heren

Final Step 1

In Final Step 1 mochten zowel de heren als de dames gaan strijden om een plek bij de eerste vijf. De scores van de voorronde werd voor 50% meegenomen, wat dus betekende dat de gaten nog kleiner werden. Het beloofde dus zeer spannend te worden. Deze 4 games stelde niet teleur en de gaten bleven tot de laatste game zeer klein. Uiteindelijk plaatsten in totaal slechts 10 van de 140 deelnemers zich voor Finale Step 2.

Eindstand Finale Step 1 Dames

Eindstand Finale Step 1 Heren

Final Step 2

De overgebleven top 5 ging op jacht naar een plek in de top 3 om deel te mogen nemen aan de grote finale. De scores waren ook in deze step weer zeer hoog, maar uiteindelijk mochten Lindsey Paling, Anne Breems en Sjoanita Brommer bij de dames, en Nico Wijma, Robijn Pipping en Rodney Fens bij de heren, uit gaan maken wie de Grand Prix ging winnen.

Eindstand Finale Step 2 Dames

Eindstand Finale Step 2 Heren

Final Step 3

De eerste game van Finale Step 3 was zowel bij de heren als bij de dames tot de laatste frame spannend, kleine foutjes werden genadeloos afgestraft en uiteindelijk vielen Rodney Fens en Anne Breems af, respectievelijk waren hun 219 en 203 niet voldoende om zich te plaatsen. De finalisten waren toen bekend:

Dames: Lindsey Paling tegen Sjoanita Brommer

Heren: Nico Wijma tegen Robijn Pipping

Het bleef in beide finales tot halverwege spannend, maar toen wisten Lindsey en Robijn een voorsprong te pakken en gaven deze niet meer uit handen en wisten zich te kronen tot de winnaars van de tweede Spike-City Grand Prix!!!

De Grand Lottery

Naast de mogelijkheid tot het winnen van prijzen met bowlen was er ook een loterij met mooie prijzen. De lootjes gingen als zoete broodjes over de toonbank en dus waren er veel verschillende mogelijk winnaars, uiteindelijk werden de prijzen zo verdeeld: