🏆LANDSTITEL BLIJFT IN SPIJKENISSE🏆

Vandaag heeft het voor BV Spijkenisse spelende Team Bowltech opnieuw de Eredivisie van de Nationale Trio League weten te winnen en mag zich dus landskampioen noemen. Het team stond het gehele seizoen op achterstand, maar zij wisten dit op de allerlaatste speeldag van het seizoen in Warmond om te buigen!

BV Spijkenisse feliciteert spelers Jeffrey van de Wakker, Johnny Spil Jr., Jeroen van der Heide, Youri Fens, Gery Verbruggen en Michael Kok met deze overwinning!

Highway to Hell en Decohome van den Engel

De andere voor BV Spijkenisse actief zijnde teams behaalde wisselende resultaten.

Highway to Hell werd tweede in de degradatie poule van de 2e Divisie C. Het team bestaande uit Rene Bolhuis, Sonja Overduin, Henny van den Bosch, Jason Rietveld, Sharon Rietveld en Bob van der Leeden wist hiermee degradatie af te wenden. Volgend jaar mogen zij dus actief blijven op het derde niveau van Nederland.

Decohome van den Engel staat voorlopig derde in de degradatie poule van de 3e Divisie. Het team bestaande uit Peter van den Engel, Kees van der Heijden, Hennie van der Linden, Leandra Opmeer, Thea van den Broek en Bonno Opmeer speelt vanwege een eerder uitgevallen wedstrijd op 12 mei in Hoofddorp de laatste speeldag.